Benvinguts al CriptoCroat Exchange !!

La finalitat d’aquesta pàgina web és que puguis comprar i vendre Croats i altres criptomonedes de la manera més fàcil possible.

En els següents apartats t’explicarem tot el procés detalladament. Escull el procés que desitges en aquest dos botons per a conèixer el funcionament.

Compra de Criptomonedes

Com funciona?

El funcionament és molt fàcil. Tu només has de fer la compra normal i corrent. Com pots veure els imports que hi han són de 25€, 50€, 100€ i 200€. Veuràs que hi ha un selector d’unitats i pots escollir tantes unitats de qualsevol import a comprar com desitgis.

Completes el pagament i llestos, de la resta ens encarreguem nosaltres.

Que fem un cop rebem els diners

Primerament ens hem de reservar aproximadament una hora per tu, per poder fer totes les transaccions i operacions. Els passos són els següents:

  • Transferim els teus € a un Exchange, (casa de canvi). Només podem comprar directament amb € les Criptomonedes Bitcoin i Ethereum. Per la resta de Criptomonedes hem de comprar prèviament Bitcoin.
  • Realitzem tot el procés de compra, depenent de la criptomoneda que hagis escollit haurem de treballar amb més d’un Exchange
  • Has de tenir present que nosaltres sempre operem a preus de mercat, per tant és difícil calcular quina quantitat de Criptomoneda obtindràs segons el que hagis pagat. Tot dependrà de les ofertes de venda que hi hagin i el seu valor en aquell precís moment.
  • T’enviem per correu electrònic el hash de la transacció (comprovant), i un resum de tot el procés de compra on es detallen tots costos de comissions de les cases de canvi i de les transaccions

Per la experiència que tenim, podríem dir que el procés de compra, és el més ràpid. On més es demora el temps és en les transaccions, per tant et demanem una mica de paciència 😉

Un cop finalitzada totes les operacions i fet el traspàs de tots els teus Croats o altres criptomonedes al teu wallet, t’enviarem el resum de l’operació.

Quines comissions té tot el procés de compra

A continuació et detallem totes les comissions que suposa realitzar la compra de Criptomonedes a través d’aquesta plataforma

  • Comissió per transferència bancària – 1€: és l’import que ens cobra l’entitat bancària per poder fer la transferència dels teus € a l’Exchange. Malauradament encara hi ha entitats que cobren per poder realitzar una transferència.
  • Comissió de CC Exchange – 1€+3% o 3%: és la nostra comissió per realitzar-te tot el procés de compra. Per compres inferiors a 100 € apliquem una comissió de 1 € + 3% de l’import i per compres iguals o superiors a 100 € únicament apliquem el 3%.
  • És molt important tenir en compte que per tal d’evitar el frau i la suplantació d’identitat ens has de facilitar el teu DNI, (imatge o PDF), i la transferència ha d’anar al mateix nom que consta el DNI. Així com, no podem rebre transferències de països que no siguin membres de la Unió Europea.

Arribats en aquest punt, nosaltres ja disposem dels teus diners. Ara bé tot el procés de compra i venda en els mercats i les comissions són aquestes:

  • Compra de Bitcoins a preu de mercat actual de tot el teu import: 0.3%
  • Compra de Criptomoneda: aproximadament un 0.2%
  • Despeses de mineria que no es contemplen ja que són molt baixes.

Ets a casa teva, sigues lliure de comentar-nos el que vulguis, serà un plaer respondre qualsevol assumpte que puguis tenir Pots fer-ho aquí -> Contacte

Venda de Criptomonedes

Aquesta secció està en construcció. En breu ja la tindrem enllestida. No obstant si vols vendre criptomoneda posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest enllaç -> Contacte