Condicions de la Compra de Criptomoneda

 • La única finalitat d’aquesta web és que tothom pugui obtenir CROATS o altres criptomonedes de la manera més fàcil possible.
 • Apliquem una comissió d’un 1€+ 3 % amb imports inferiors a 100 € i un 3% a imports superiors a 100 €. Aquesta comissió és insignificant comparat amb la feina que representa i el temps invertit en cada procés de compra. A més de tot el previ desenvolupament de la web i tots els costos que es deriven: allotjament, dominis, certificats de seguretat, etc.
 • El banc ens aplica una comissió de 1€ per a poder realitzar la transferència dels teus € a l’Exchange. Que serà descomptada de la teva compra.
 • La nostra entitat bancària només accepta transferències de bancs que siguin de la Unió Europea. Si us plau no transfereixis diners d’un banc que no sigui de la UE, ja que els problemes de devolució i costos (que es descomptaran del teu import transferit), serien considerables. Si no tens alternativa contacta’ns per trobar una solució.
 • Tingues present que, per temes de suplantació d’identitat, només tramitarem la teva comanda si ens has facilitat, almenys, la cara principal del teu DNI i el nom coincideix amb el remitent de la transferència.
 • L’equip de CC Exchange són persones que estimen les criptomonedes, en especial el CROAT, però no podem viure només d’ella, per tant hem de treballar i no disposem de tot el temps que voldríem. Amb això volem dir que anirem el més àgils possible a l’hora de fer totes les operacions. Vaja que no seran immediates. Sense tenir en compte els temps de transferència i enviaments de wallets a wallets. Oi que tindràs una mica de paciència? 🙂
 • Disposem d’un dipòsit de 500 € a l’Exchange per tal de servir les comandes el més aviat possible i així estalviar-nos les 24/48 hores que pot trigar una transferència des del moment que feu el pagament fins que arriba a l’Exchange. Però si hi ha un volum alt de comandes, aquest dipòsit s’esgota aviat. Per tant pot ser que la teva comanda es trobi que no hi ha suficient dipòsit a l’Exchange i haguem de fer una transferència. Això pot endarrerir la teva operació unes 24h. (sense comptar caps de setmana). Si això passes nosaltres t’ho notificarem.
 • No treballem els caps de setmana i dies festius: pots fer la compra quan vulguis, un dissabte si vols, però nosaltres operarem en dies laborals horari d’oficina. Això no treu que una avorrida tarda de diumenge entri una comanda i es realitzi, però per norma no serà així.
 • No cal dir que nosaltres ens posarem el més aviat possible amb la teva comanda. Un cop ens hi posem, comprarem les criptomonedes al preu de mercat en aquell precís moment. Això significa que potser els preus varien (a l’alça o a la baixa), des del moment que es fa el pagament fins que ens posem a fer l’operació. És un risc que has d’assumir que bé et pot beneficiar o perjudicar.
 • Resumint: Si tens molta pressa en obtenir les criptomonedes que t’oferim o els vols al preu exacte en el moment de fer la compra, aquest no és el teu lloc.
 • Si us plau Verifica dues vegades que l’adreça que ens has enviat és la correcta. Recorda que les transaccions en criptomonedes són anònimes i irreversibles. I el que menys volem (tant tu, com nosaltres), són mal de caps i problemes per haver fet un enviament malament. Nosaltres revisem amb molta cura d’enviar les criptomonedes a l’adreça que ens indiques.
 • Tenim una premissa molt i molt clara. Els teus diners són únicament teus. No tenim cap intenció de robar-te ni estafar-te. La nostra màxima il·lusió es fer la feina ben feta i que tu puguis obtenir les teves criptomonedes d’una manera fàcil i al millor preu possible. Ens donaràs una oportunitat per demostra-t’ho ??.

Ets a casa teva, sigues lliure de comentar-nos el que vulguis, serà un plaer respondre qualsevol assumpte que puguis tenir Pots fer-ho aquí -> Contacte

Condicions de la Venda de Criptomoneda

Aquest apartat està en construcció. En breu el tindrem enllestit. Qualsevol assumpte no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres -> Contacte